O zi cu o vedetă. Zăineasca.

14ian.11

Inspirată de Libertatea, site pe care l-am descoperit de curând şi de care am fost de-a dreptul fascinată, am hotărât să prezint în acelaşi stil una din vedetele cele mai iubite ale momentului. Zăineasca.

Zăineasca e una din cele mai îndrăgite vedete autohtone, cunoscută atât pentru simţul umorului, cât şi pentru sarcasmul de care dă dovadă şi pe care nu se sfieşte să-l folosească ori de câte ori are ocazia. Poate mulţi nu ştiu, dar Zăineasca (Zăi, cum îi spun prietenii), face parte din Asociaţia Naţională a Sarcasmului din România, fiind membru fondator. Din păcate, sau din fericire, nu-i prea pasă.

Am decis să o însoţim pe Zăineasca într-o zi obişnuită pentru a vedea de ce are totuşi aşa mulţi urmăritori. Atenţie! Acest prost conţine product placement.

ora 7.00 Zăineasca e o persoană foarte matinală, una din plăcerile cele mai mari fiind să dea „snooze” la noul ei smartphone Samsung Wave 525 cu care se mândreşte. „Mi-am dorit de multă vreme un telefon care să mă ajute să stau cât mai aproape de fanii mei. Îmi place să fiu conectată la reţelele sociale şi să nu ratez niciun eveniment important” ne-a declarat Zăineasca încă de la prima oră, după ce şi-a băut cafeaua de dimineaţă. „Fără cafea nu cred că doriţi să mă cunoaşteţi”, a mai adăugat ea, râzând.

ora 8.30 Zăineasca porneşte către staţia de autobuz, unde se întâlneşte cu ceilalţi colegi cu care împarte drumul până la birou. Se urcă încet în 43, nu înainte de a glumi pe această temă. „Nu sunt o fiţoasă. Am carnet, dar până îmi ajunge Mini-ul comandat în Germania, pot umbla liniştită şi cu autobuzul, doar că am renunţat o perioadă la tocuri”, a declarat diva.

ora 9.15 Vedeta ajunge la birou, unde îşi va petrece următoarele ore în cadrul Agenţiei de Publicitate Imagistica pe postul de graphic designer. „N-aş renunţa la asta pentru nimic în lume. Îmi place ce fac şi colectivul e bestial.”


ora 9.30 Zăineasca îşi verifică mailul şi intră pe reţelele sociale. „Îmi place să fiu în contact direct cu fanii mei şi să ţin legătura cu ei cât pot de mult.” Zăineasca e una din puţinele vedete autohtone care îşi întreţine singură conturile de pe reţelele sociale.

ora 9.45 Şi acum, la muncă. O lăsăm câteva ore să fie creativă.

ora 12.30 Orice divă trebuie să mănânce, aşa că  Zăineasca se pregăteşte să plece către restaurantul în care îşi ia prânzul zilnic, nu înainte însă de a-şi lua rămas bun de la pisica firmei, PowPow, care locuieşte cu ei de câteva luni şi pe care au adoptat-o. „Îmi plac foarte mult pisicile, vreau să adopt şi eu una, dar cu programul meu încărcat, turnee, mi-e groază că va sta prea mult singură”

ora 12.50 Fiind preocupată de siluetă, Zăineasca optează pentru un prânz uşor, o salată şi o apă plată cu lămâie. „Sunt foarte atentă la ce mănânc, am un nutriţionist care mă consiliază şi încerc să nu-i ies din cuvânt. Am un regim strict, dar echilibrat. Încerc să mănânc cât mai sănătos şi să nu fac excese”. Se ştie că la masă nu se vorbeşte, dar pe Zăineasca nu o opreşti aşa uşor. Glumiţele continuă… un prânz pe cinste împreună cu Cărăh, Dinaiăl şi Zicu!


ora 13.30 Înapoi la muncă, continuă creaţia, nu înainte de a hrăni animalul preferat. O mică pauză publicitară…

ora 18.00 „Gata munca! Pornim către sală!” Ne spune Zăineasca şi abia reuşim să ţinem ritmul. „Mergem pe jos să ne facem încălzirea”

ora 18.30 Ajungem la Gimmy, clubul de sport, dans şi voie bună de unde vedeta nu lipseşte niciodată de la cursurile de Zumba. „Îmi place să fiu în formă şi Gimmy îmi oferă exact ce am nevoie: mişcare, dans şi voie bună. Ce altceva aş putea să mai cer?” Înainte de cursuri, Zăineasca se relaxează la un ceai oferit din partea casei în timp ce se pune la curent cu ultimele ştiri.


ora 19.30 După un antrenament intensiv, ne îndreptăm spre casă. Zăineasca se opreşte în apropierea locuinţei să cumpere o pânie. „În seara asta am oaspeţi de seamă, şi gătesc…fac un bundaş de nu mă întrece nimeni” ne spune zâmbind, apoi ne face cu mâna şi dispare repede în ceaţă.

Aţi urmărit un program artistic de mare valoare. În acest timp aţi fost expuşi la 15.362 mesaje publicitare precum şi 5.523  mesaje subliminale.

Acest post a fost plătit! De către mine. Şi este postul aniversar numărul 100.

Reclame


7 Responses to “O zi cu o vedetă. Zăineasca.”

  1. Cea mai draguta vedeta, Zaineasca!

  2. Zaini!Zaini!Zaini! Noi fanii te iubim/ Ca ca tine nu gasim! xoxo

  3. Nu va suparati, imi dati si mie un autograf ? :))

  4. 4 gigix

    vaaaaaaaai! 🙂 … si la mai multe.

  5. ?????????????????????????????????????

  6. in ciuda originalitatii implicite a articolului de ziar postat pe blogul tau, tin sa mentionez ca si ziua mea e cam la fel, doar ca e diferita in majoritatea punctelor esentiale.

  7. poate-mi bagi o pila la imagistica?:))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: