Walt, fuck off!

07nov.10

După o scurtă analiză de week-end, sau de beţie, ce mai contează, am ajuns la concluzia că toate problemele psihice ale femeilor, toate visele, fiţele şi ideile greşite despre iubire şi bani au un sigur vinovat. Walt Disney.

Aşteptăm toate să vină prinţul pe cal alb să ne iubească şi să ne salveze de la viaţa monotonă pe care o avem pentru că aşa am văzut că se întâmplă în poveştile cu care am crescut. Să luăm pe rând, câteva exemple.

Cenuşăreasa e povestea clasică despre pipiţe. Da, ea, fată săracă, oprimată de mă-sa vitregă şi de surori prinde o ocazie în care se înţoleşte, se aranjează şi brusc, prinţul se îndrăgosteşte de ea şi o salvează. Pe acelaşi principiu, fata scăpată de acasă la club speră să-şi găsească prinţul arab care să îi cumpere perechea aia de stiletto de la Manolo care i se potriveşte perfect, dar pe care nu şi i-ar permite niciodată.

Mica Sirenă e o poveste cu şi despre peşti. Ea, fată talentată de altfel, prinsă într-o lume plină de peşti şi rechini, îşi vinde corpul şi glasul pentru libertate. Clasic.

Dar poate cea mai cruntă poveste e Frumoasa şi Bestia. Ea, ajunsă servitoare în casa unui monstru, urât ca dracu, face curăţenie, calcă, spală şi realizează la un moment dat că îl iubeşte. Siiiigur că da. Spuneţi-mi de câte ori vi s-a întâmplat să sărutaţi o bestie care se transformă într-un prinţ? Nici mie… Mno.

Despre Albă ca Zăpada nici nu mai discut, faptul că locuia cu 7 bărbaţi la care le făcea mâncare şi curăţenie spune tot. No, femeie, bine ca ţi-o trebuit măr.

Şi ne mai mirăm că soacrele nu se înţeleg cu norele. Păi cum să nu se urască, devreme ce în majoritatea poveştilor apare una bătrână şi rea care vrea să le omoare?

Şi atunci, ca în bancul cu elefantul alb… să nu-l bag io în p.. la mă-sa?

©zaineasca. cu asta îmi fac tricou. am zis.

Reclame


11 Responses to “Walt, fuck off!”

 1. LOL! La ce concluzii ai ajuns :)) Într-adevăr, este foarte ușor să dăm vina pe alții pentru problemele pe care le dezvoltăm încă din copilărie, unele probleme fiind cauzate, involuntar, de părinți…Scuză-mi lipsa de diplomație dar nu m-am putut abține.

 2. El traieste intr-o lume a basmelor, nu cunoaste realitatea!

 3. iti dai seama cate au pupat broaste ? poate poate se transforma intr`un print frumos si bogat

 4. 7 popeye

  aflate de pe la diversi spiridusi, cu legaturi si-n lumea povestilor. stiu, e cam mult scris insa… nu m-am putut abtine.
  cenusareasa & printul au vb f mult in timpul petrecerii, atunci el a cerut-o si ea a acceptat. faza cu pantoful a fost doar o chestie de pr. nici macar nu era pantoful purtat la bal, era un model dintr-o colectie ulterioara (s-au intalnit o per pe ascuns cand el chipurile o cauta prin tara cu pantoful). ba cica ar fi folosit m multe buc. va dati seama, dupa atatea incercari, s-ar fi largit si…
  mica sirena a cautat pestisorul auriu pana la adanci batraneti. acesta era motivul real pt care a acceptat toate cele. vroia sa devina din nou tanara, sa fie ceea m frumoasa, sa aiba cele m scumpe rochii & bijuterii, sa se distreze si m mult, etc. n-a avut noroc, nu l-a gasit.
  bestia cica nu arata deloc rau, ea nu vedea bine, i-a cumparat ulterior ochelari (din aur & diameante) si a fost ok, l-a vz exact asa cum era.
  alba-ca-zapada era indragostita lulea de mutulica, piticul cel mic. printul care a ajutat-o sa-ti revina nu era de nasul ei (nu citea, facea glume proaste, se imbraca prea opulent), a acceptat sa-l ia de barbat de gura animalelor din padure. a continuat totusi sa se vada pe ascuns cu mutulica pana la adanci batraneti. la un moment dat a fost chiar un turnir castigat de el (crescuse intre timp, era aproape cat ea), i-a dedicat victoria si a fost o petrecere pe cinste.

  @ ref broaste, mare atentie. tb alese cu grija, e posibil sa nu se transforme la primul sarut. dc apuca sa se transforme in print, fiti sigure ca nu pleaca cu alta, legati bine broasca inainte.

 5. iti dai seama ca nu walt a scris toate povestile alea, nu? :>

  pe langa asta, nu as vrea sa dau exemplu hentaiurile, da?

  (observi negatia si intarirea afirmatie, hhhhh)(@me <-h8er)

  • 9 thezaineasca

   ai simtit sarcasmul din post, nu? mno…
   serios? nu walt le-a scris? uite inca o dezamagire… aaaha, acum m-am prins, walt de fapt a inventat hentai-urile, nu? Destept baiat Walt asta. 🙂


 1. 1 Tweets that mention Walt, fuck off! « zaineasca -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: