Pitici pe creier

27Oct10

Îi avem, îi cunoaştem, îi urâm sau iubim, după caz. Sunt piticii de pe creier, ăia care generează toate problemele. Fiecare îşi închipuie altfel piticii săi de pe creier. Am facut odată un exerciţiu de creativitate cu nişte oameni foarte faini şi am fost surprinsă să aud câte păreri diferite sunt despre piticii de pe creier. La unii sunt organizaţi în bresle, la alţii doar unul e la putere, unii sunt împărţiţi pe căprării, sau piticării…

La mine e revoltă. Piticii mei de pe creier au pitici pe creier. E haos printre pitici. Fiecare sare, urlă, aleargă şi trage de neuronul responsabil cu diverse psihoze. Cum să fiu normală în condiţiile astea? Sincer, mă gândeam că totuşi ar trebui puţină organizare. Adică azi e la putere piticul responsabil cu panica, mâine ăla responsabil cu angoasele şi tot aşa. Să nu o iau pe ulei măcar. Da nuuuuuu, ei trag toţi deodată, în toate părţile. Cam ca guvernul, aş zice.

Nu mă pricep la politică sau politicieni aşa cum nu mă pricep la piticii de pe creier. Până la urmă, cine îi poate controla?

 6 Responses to “Pitici pe creier”

 1. trebuie sa fie si un pitic sef pe acolo. ask him!

 2. 2 molaru

  domnul PROZAK, domnul DIAZEPAM, doamnele MORFINA, HEROINA, baietii de la EKSTAZY – HIHIHI! Mai stiu o solutie, autentic romaneasca: ROMULUS!!! :)))

 3. io am inceput… dupa cum poti sa vezi daca esti curioasa:)
  e momentul unei revolutii in domeniul piticologiei!:P

 4. 4 dlpopeye

  poate o Alba-ca-Zapada? vine, face curat, pregateste ceva de mancare, se joaca putin cu ei inainte de culcare (numai cu cei care s-au spalat pe maini) si… toata lumea o sa fie fericita. desigur, cu o mica pauza dc o sa manance din marul otravit… asta pana apare printul salvator. poate fi un pitic putin m inalt?


 1. 1 Tweets that mention Pitici pe creier « zaineasca -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: