Teleshopping-ul ne va salva!

12aug.10

M-am întrebat de multe ori cum de nu suntem toţi fericiţi, sănătoşi, fără pic de colesterol pe vene, cu corpurile sculptate şi dinti albi?

Teleshopping-ul mă fascinează. Sunt zile în care, dacă mă prinde în faţa televizorului, intru într-un fel de transă şi parcă îmi vine să cumpăr toate produsele lor, de la cuptorul care găteşte în 30 de minute 3 feluri de mâncare şi până la cureaua care mă va face să arăt ca un star!

(din acest moment vă rog să citiţi cu voce de teleshopping, ton alert şi fericit, cu accent pe cuvintele acum şi incredibil)

Incredibil! E atât de uşor să ai o viaţă perfectă! Fără niciun efort! Acum cu 20% mai ieftin! Trebuie doar să dai un telefon şi viaţa ţi se va schimba!

Imaginează-ţi! Te trezeşti dimineaţa după un somn incredibil pe salteaua ortopedică (acum cu strat impermeabil şi strat textil antialergic!!!), îţi faci toaleta şi foloseşti minunatul Gel pentru albirea dinţilor cu lampă UV! Acum că ai un zâmbet perfect, îndepărtezi firele de păr în plus cu Mini Epilatorul Electric care îţi lasă pielea moale şi catifelată! Pregăteşti un mic dejun sănătos cu Multifuncţionalul Storcător 4 în 1 care este un formidabil ajutor în bucătărie!! Eşti sănătos, eşti fericit! Mai foloseşti răzătoarea Wonder V SET, Râşniţa de cafea Xtreme 542, Hot Pan-ul, Suportul rotativ pentru condimente, Supper Chopper-ul, Plita Electromagnetică, Robotul Ninja, Tigaia electronică şi nu în ultimul rând cântarul de dietă!!!!!

Te pregăteşti să pleci către servici, îţi iei Subţietorul body care modelează forma corpului de la linia genunchilor până la linia pieptului, sutienul invizibil, îţi pui plasturele pentru slăbit şi iei la tine Sauna personală cu aburi care se poate asambla şi depozita în doar câteva secunde, o poţi folosi oriunde şi transporta uşor!!! O zi minunată la birou!

Curăţenia nu mai este de mult o problemă, de când foloseşti Noul H2O Mop Ultra, creat special să cureţe podeaua foarte bine, dar care de asemenea curăţă marmura, ceramica, piatra, linoleumul, parchetul şi orice fel de suprafaţă, inclusiv mochete şi covoare! Din nou fără efort!!

Câtă relaxare în viaţa ta! Acum te poţi da liniştită cu Gelul anticelulitic cu unisfere active şi Vitamina C, să-ţi pui Vibratone-ul pe abdomen (nu că ai mai avea nevoie), să te aşezi pe Air O space Sofa bed, şi, în timp ce găteşti o cină uşoară în Cuptorul Flavorwave Turbo Oven, te poţi uita la Teleshopping!

O viaţă perfectă la doar un telefon distanţă! Suna acum şi vei primi BONUS, pachetul Family care include setul Perfect Husband în varianta non-cheatable şi The Double Maxim Two Kids Special, cu facultate şi master!

Şi atunci, cum să nu cânţi despre asta?6 Responses to “Teleshopping-ul ne va salva!”

 1. SHIT! Then it’s true: Money can’t buy happiness, but it helps!

 2. gen – ial :D….

 3. Mi-as cumpara niste bani daca as avea bani:))

  • 4 thezaineasca

   :))) doar dacă suni acum primeşti 1 LEU la incredibilul preţ de 0.22 LEI!!!! În plus, primeşti GRATUIT, da, ai auzit bine, GRATUIT, un set de cuţite!

   • 5 carah

    damn woman, i want that! Daca arunci in oferta aia si 2 BANI la pret de unu MAMAAAAA iau atunci vreau sa cumpar 2 LEI… asta inseamna ca primesc doua seturi de cutite? Sa imi ajunga…


 1. 1 Tweets that mention Teleshopping-ul ne va salva! « zaineasca -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: