Suveniruri de concediu

10aug.10

Ştii cadourile pe care de aduci familiei, prietenilor, colegilor când te întorci din vacanţă? Nu contează că ai cheltuit o grămadă de bani să vadă şi curu’ tău soarele, mai trebuie să şi scoţi din buzunar diverse sume pe cadouri. Adică, nu mai bine mă aştepţi tu cu ceva drăguţ dacă tot vin acasă din concediu fără bani şi chiar nu o să fiu veselă?

Ma rog, oricum îmi pare bine că nu mai sunt la modă suvenirurile scumpe, de genul eşarfe, brăţărelele şi altele, acum toată lumea aduce magneţi de frigider! Aia e baza! Găseşti oriunde, la preţuri minime dacă negociezi bine, că de obicei cumperi vreo 20 deodată, maxim 3 modele (rude, prieteni,colegi). Cu numele oraşului, simboluri antice, nume, desfăcătoare de bere, chiar şi pornoşaguri pentru amatorii de gen, orice vrea muşchii tăi de turist obosit pe ultima suta de metri, cu siguranţă vei găsi ceva ce ştii că va sta cu mândrie pe frigiderele prietenilor (asa poţi să-i verifici dacă ţin la tine) . Şi pe care le vor privi cu ură (uite şi la pizda asta că a fost în Tunisia – bine că io am fost la Eforie) şi pentru care te vor pomeni de fiecare dată când vor scoate salamul de la rece.

Am şi eu pe frigider o colecţie de magneţi. O cămilă din Tunisia, un rac (de la zodie), un trol – cică trebuia să-i punem nume pentru noroc, George), nişte saboţi Olandezi, un desfăcător de bere sub formă de halbă (pfff), un peisaj de la Costineşti şi unu’ cu Antonio Banderas, pe care cred că l-am căpătat dintr-o revistă (nu ţin minte să fi mers careva din prietenii mei în concediu cu el).

Aşa că, te rog mult, când ma întorc din concediu, aşteaptă-mă tu cu ceva!

sursa foto5 Responses to “Suveniruri de concediu”

  1. Sa-mi aduci un magnet de frigider!:D

  2. ok… eu am sa te astept cu un FRIGIDER (tadada da da)… GOL (sa am macar pe ce pune magnetul primit de la tine :D)

  3. 3 molaru de minte

    1. cred că ştii, nu-i aşa, că multe din suvenirurile „magnetice” cu iz de artizanat autentic sunt fabricate în … ai ghicit! în CHINA!!! Descoperirea a făcut-o patroana unui magazin de artizanat cae se pregătea să cumpere en gros respectivele prostioare şi a verificat să vadă dacă artizanul îşi pusese semnatura pe miniaturile lipicioase.
    2. n-ar fi mai bine să se vândă mini-frigidere cu magneţi, pe care să fie inscripţionate doar locurile de provenienţă?
    M:)Z


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: