barul de la 9

30apr.10

Am sa va zic azi o poveste despre un bar care s-a deschis  la etajul 9 al unui bloc… Un bar minunat, plin de prieteni cu voie buna ce se strang in fiecare seara la o bere si la o poveste de calitate. E intodeauna plin si e deschis pana la ultimul client. Plus ca muzica e de calitate. Berea e ieftina si mancarea gratis. E locul ideal! Imi place barul de la etajul 9 chiar daca nu am avut ocazia sa ajung acolo pana acum. In schimb, reuseste sa imi ofere niste senzatii minunate, de nerabdare, de agitatie, o asteptare pe care o simt in stomac ca la prima intalnire… MAI ALES DACA MA PIS PE MINE SI ASTEPT SA COBOARE LIFTU DE LA 9!!!!

E incredibil! La orice ora ajung acasa, si cand zic ORICE, e ORICE…liftul e la etajul 9!  Nu stiu ce se intampla la etajul ala fatidic. O fi un bar, un bordel poate sau ceva baza secreta de teleportare, dar eu nu mai rezist psihic. Sau toti vecinii s-au mutat la 9, numa io ca o cretina stau singura la 5??? O fi mai distractiv pe acolo…In orice caz, la 1 noaptea, 5 dimineata, 7 seara cand mi-e mai foame, somn sau ma grabesc din motive evident subiective,  liftul e la acelasi etaj. Si asteptarea ma omoara.

Va rog, oameni buni, care frecventati etaje inalte la ore imposibile, fac un apel catre toti locuitorii care stau mai sus de etajul 5… fiti buni, si, cand ajungeti acasa, apasati dracului butonu ala de parter! Sa ne fie si noua viata mai usoara!

Reclame


2 Responses to “barul de la 9”


  1. 1 Lift la indemana…altcuiva « ZA Tanti
  2. 2 Tweets that mention barul de la 9 « zaineasca -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: