mici cu ierburi aromate

11Apr10

Magazinul de etnobotanice ce afisa mandru imaginea prietenului Marley, care servea doar la gemulet si pe langa care treceam zilnic, s-a inchis!!!! In locul lui a rasarit o alta firma minunata si roz pe care scrie Aroma Therapy. Hmm..

Acum, din cunostintele mele de botanica, stiu ca sunt unele ierburi care fac foarte bine la trup, suflet si moral, plus ca nu mai folosesc de mult sare de baie din motive lesne de inteles, dar intrebarea care ma macina de cand am trecut pe acolo e alta. De unde mirosul minunat de mici care inconjura tot ansamblul????

Ma gandesc ca au inventat astia un nou concept de „mici cu ierburi aromate, care instant te dau pe spate” (ar trebui sa le vand sloganu asta pe bani grei). Sau ma gandesc ca, dupa atata aromoterapie ti se face foame si s-au gandit oamenii ca un mic presarat cu salvie din belsug si invelit in frunze de coacaze ar pica tare bine duminica la amiaz. Imi pare rau ca nu m-am oprit la geam sa intreb cat e portia, oare se vinde la gramaj? Iti da si o salatica pe langa sa nu-ti pice greu? Mustar nu avem, dar va putem oferi niste verdeturi.

Terapia cu mici are cu totul alt inteles acum! Cinci mici cu sare, va rog!One Response to “mici cu ierburi aromate”

  1. Ar trebui sa sugeram Mesagerului de Cluj sa scoata o brosurica cu „retete parfumate cu ierburi aromate”!!! Si celor dela „pirati” sa completeze „metrul de mici” cu un „buchet de ierburi aromate”. Am putea cere fitoterapeutilor sa initieze o coalitie pentru promovarea etno-botabismului autohton. Si cate alte minunate idei ar mai putea genera acest post! Cine pune botul?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: